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Rhéologie
(13) Production(s) de l'année 2019
Hard and soft proteins at fluid interfaces Auteur(s): Banc A., Poirier A., Stocco A., In M., Ramos L.
Conference: GDR SLAMM (Roscoff, FR, 2019-11-19) |
Secondary flows of viscoelastic fluids in serpentine microchannels Auteur(s): Ducloué Lucie, Casanellas Vilageliu L., Haward Simon, Poole Robert, Alves Manuel, Lerouge Sandra, Shen Amy, Lindner Anke (Article) Publié: Microfluidics And Nanofluidics, vol. 23 p. (2019) Texte intégral en Openaccess : |
Spinning Drop Dynamics in Miscible and Immiscible Environments Auteur(s): Carbonaro A., Cipelletti L., Truzzolillo D. (Article) Publié: Langmuir, vol. 35 p.11330-11339 (2019) Texte intégral en Openaccess : |
Transition from Confined to Bulk Dynamics in Symmetric Star–Linear Polymer Mixtures Auteur(s): Parisi Daniele, Truzzolillo D., Deepak Vishnu, Gauthier Mario, Vlassopoulos Dimitris (Article) Publié: Macromolecules, vol. 52 p.5872-5883 (2019) Texte intégral en Openaccess : |
Phase separation dynamics of gluten protein mixtures Auteur(s): Banc A., Pincemaille J., Costanzo S., Chauveau E., Appavou Marie-Sousai, Morel Marie Helene, Menut Paul, Ramos L. (Article) Publié: Soft Matter, vol. 15 p.6160-6170 (2019) Texte intégral en Openaccess : |
Tackling the question of specific interactions in a complex blend of proteins: the gluten case Auteur(s): Banc A., Pincemaille J., Violleau Frédéric, Menut P., Ramos L., Morel Marie Helene
Conference: International Symposium on Food Rheology and Structure (Zurich, CH, 2019-06-18) |
The shape of hanging elastic cylinders Auteur(s): Mora S., Edward Andò, Fromental J.-M., Phou T., Pomeau Yves (Article) Publié: Soft Matter, vol. 15 p.5464-5473 (2019) Texte intégral en Openaccess : |